top of page
Slik gjør du
Smelt peanøttsmør, sirup, sukker og vaniljesukker i en kjele.
1.
Bland cornflakes og kokosmasse i en bolle og hell peanøttblandingen over. Bland godt og fordel i små muffinsformer.
2.
Smelt sjokolade i en liten kjele og fordel med skje over kakene. Strø litt flaksalt på toppen og sett kaldt. Oppbevar i tett boks så lenge de varer ;-)
3.
Reesesbiter
Hvis du er litt for glad i Reeses cups kommer du dessverre til å spise alt for mange av disse.
#Enkel #Dessert #Snacks #Glutenfri #Kake #Jul
Enkel
Vanskelighetsgrad
30 min
Aktiv
Passiv
30 min
Total
Mathilde
Se profil i appen
Ingredienser
1 boks Peanøttsmør
2 dl Lys sirup
1 dl Sukker
10 dl Cornflakes
1 dl Kokosmasse
200 g Mørk sjokolade
2 teskje Vaniljesukker
Flaksalt etter smak
4 posjoner
bottom of page