top of page

Slik gjør du

Smelt peanøttsmør, sirup, sukker og vaniljesukker i en kjele.

1.

Bland cornflakes og kokosmasse i en bolle og hell peanøttblandingen over. Bland godt og fordel i små muffinsformer.

2.

Smelt sjokolade i en liten kjele og fordel med skje over kakene. Strø litt flaksalt på toppen og sett kaldt. Oppbevar i tett boks så lenge de varer ;-)

3.

Reesesbiter

Hvis du er litt for glad i Reeses cups kommer du dessverre til å spise alt for mange av disse.

#Enkel #Dessert #Snacks #Glutenfri #Kake #Jul

Enkel

Vanskelighetsgrad

30 min

Aktiv

Passiv

30 min

Total

Mathilde

Mathilde

Se profil i appen

Ingredienser

1 boks Peanøttsmør

2 dl Lys sirup

1 dl Sukker

10 dl Cornflakes

1 dl Kokosmasse

200 g Mørk sjokolade

2 teskje Vaniljesukker

Flaksalt etter smak

4 posjoner

bottom of page