top of page

Slik gjør du

Finn frem alle ingrediensene.

1.

Dryss gjæren oppi vannet og bland med en gaffel.

2.

Bland mel og salt i en bakebolle.

3.

Lag en fordypning i melet og hell i gjærblandingen.
Kjør kjøkkenmaskinen i 8 min på medium hastighet.

4.

Dekk til bakebollen og la den heve på et svalt sted (ca 18 grader i 5-8 timer).

5.

Når deigen har hevet, del den i 3 like store emner.
Bruk olivenolje for å forme dem til boller og sett i kjøleskap over natten.

6.

Bruk rismel på benken og strekk deigen til ønsket størrelse. Ikke bruk kjevle, da dette presser all luften ut av deigen 🥲

7.

Nå er deigen klar for å bli pizza. Sleng på det fyllet du har lyst til å stek på HØY varme. Gjerne på pizzastein i ovnen eller på grillen.

8.

Sabla cræsp og luftig skorpe.

9.

Bare sier det.

10.

Surdeigs-pizzabunn

En pizzabunn er ikke bare en pizzabunn, my guys

#Middels #Hovedrett #Italiensk #Glutenfri

Enkel

Vanskelighetsgrad

40 min

Aktiv

15 t

Passiv

15 t 40 min

Total

Mathilde

Mathilde

Se profil i appen

Ingredienser

420 gram Tipo 0- mel

10 gram Havsalt

2.7 dl Vann, 19 grader

1 gram Tørrgjør

0 0 Olivenolje

0 0 Rismel

4 posjoner

bottom of page