top of page
Slik gjør du
Finn frem alle ingrediensene.
1.
Dryss gjæren oppi vannet og bland med en gaffel.
2.
Bland mel og salt i en bakebolle.
3.
Lag en fordypning i melet og hell i gjærblandingen.
Kjør kjøkkenmaskinen i 8 min på medium hastighet.
4.
Dekk til bakebollen og la den heve på et svalt sted (ca 18 grader i 5-8 timer).
5.
Når deigen har hevet, del den i 3 like store emner.
Bruk olivenolje for å forme dem til boller og sett i kjøleskap over natten.
6.
Bruk rismel på benken og strekk deigen til ønsket størrelse. Ikke bruk kjevle, da dette presser all luften ut av deigen 🥲
7.
Nå er deigen klar for å bli pizza. Sleng på det fyllet du har lyst til å stek på HØY varme. Gjerne på pizzastein i ovnen eller på grillen.
8.
Sabla cræsp og luftig skorpe.
9.
Bare sier det.
10.
Surdeigs-pizzabunn
En pizzabunn er ikke bare en pizzabunn, my guys
#Middels #Hovedrett #Italiensk #Glutenfri
Enkel
Vanskelighetsgrad
40 min
Aktiv
15 t
Passiv
15 t 40 min
Total
Mathilde
Se profil i appen
Ingredienser
420 gram Tipo 0- mel
10 gram Havsalt
2.7 dl Vann, 19 grader
1 gram Tørrgjør
0 0 Olivenolje
0 0 Rismel
4 posjoner
bottom of page