top of page
Slik gjør du
Mål opp alle ingrediensene.
1.
Bland alt det tørre sammen i en bakebolle. Husk kardemomme om det så er det siste du gjør.
2.
Hell i melken litt og litt for at røren ikke skal bli klumpete.
3.
Hell i eggene og bland alt til en smoooth røre.
4.
Smelt smøret.
5.
.. og bland det inn i røren.
6.
La røren svelle i 10-20 minutter.
7.
Plugg i vaffeljernet og start stekingen. Du behøver ikke å smøre jernet (og for guds skyld aldri bruk formfett 🤢), da det er nok smør i røren.
8.
Stek til vaflene er gyldne eller jernet ditt lyser grønt. Aldri bruk metall i vaffeljernet! Tre eller plast, please.
9.
Server mens vaflene er varme og crispy. Ha på smør og sukker, brunost, syltetøy eller min personlige favoritt: rømme og sukker.
10.
Vafler
Frokost, lunsj, middag og kvelds.
#Enkel #Frokost #Lunsj #Dessert #Snacks #Glutenfri #Egg #Melk
Enkel
Vanskelighetsgrad
30 min
Aktiv
15 min
Passiv
45 min
Total
Mathilde
Se profil i appen
Ingredienser
4 stykk Egg
200 gram Sukker
1 teskje Salt
750 gram Hvetemel
1 liter Melk
175 gram Smør
4 teskje Vaniljesukker
2 teskje Bakepulver
0 0 Kardemomme
8 posjoner
bottom of page