top of page

Slik gjør du

Knekk sjokoladen og legg den i en gryte.

1.

Hell vannet i gryten og dryss over kakaopulver og vaniljesukker.
Sett gryten på middels varme.

2.

Rør jevnlig til all sjokoladen er smeltet.

3.

Bland i litt og litt melk.

4.

Fortsett å røre til kakaoen er nesten ved kokepuntket. Ikke la den koke.

5.

Topp med krem og raspet sjokolade.

6.

Varm sjokolade

Den beste kakaoen jeg har smakt, sånn objektivt sett.

#Enkel #Dessert #Snacks #Barnvennlig #Melk

Enkel

Vanskelighetsgrad

4 min

Aktiv

3 min

Passiv

7 min

Total

Mathilde

Mathilde

Se profil i appen

Ingredienser

5 dl Helmelk

100 g Lys kokesjokolade

1 spiseskje Vann

1 spiseskje Vaniljesukker

1 spiseskje Kakaopulver

2 posjoner

bottom of page