top of page

Slik gjør du

Kutt auberginen på langs og deretter på i ca. 0,5 cm tykke skiver. Stek dem i olje til de er gyldne på beghe sider (gjerne i flere omganger). Legg til side og krydre med salt.

1.

Finhakk hvitløk og fres i pannen i ca. 2 min sammen med chiliflak

2.

Tilsett Worcester saus og tomatpuré. Fres i ca. 1 min, før du tilsetter buljong. Kok opp. Tilsett deretter auberginen og la det putre under lokk i ca. 20 min.

3.

På slutten av «koketiden» har du oppi pulled pork og bladpersille. Smak til med salt og pepper, og ha i tomat like før servering.

4.

Server med godt brød etter ønske. Velbekomme!

5.

Auberginegryte m/ pulled pork

Aubergine er en undervurdert grønnsak altså! - Sjukt god på smak (om du parrer den med de rette tingene), nydelig konsistens og næringsrik! Smalt nettopp sammen denne deilige retten, som passer perfekt om du trenger noe varmt og smakfullt å varme deg på en grå høstdag.

#Enkel #Hovedrett

Enkel

Vanskelighetsgrad

10 min

Aktiv

20 min

Passiv

30 min

Total

matogglede

matogglede

Se profil i appen

Ingredienser

1 stykk Aubergine

4 fedd Hvitløk

0.5 teskje Chiliflak

3 spiseskje Tomatpuré

5 dl Grønnsaksbuljong

1.5 spiseskje Worcestersaus

200 g Pulled pork

1 bunt Bladpersille

0 0 Salt

0 0 Pepper

10 stykk Cherrytomat

0 0 Olivenolje

2 posjoner

bottom of page