top of page

Slik gjør du

Kutt brødskiver og smør smøret utover på begge siden av skivene. Stek i en stekepanne til du får en crisp overflate på begge sider.

1.

Bland sammen ricotta, kardemomme og honning i en skål.

2.

Kutt skallet av appelsinen og skjær ut fileter ved å føre kniven langs de hvite «slintrene» og skære ut båter.
Kutt jordbæra i skiver og finhakk mynten.

3.

Smør ricotta-kremen på de stekte skivene, dander appelsin og jordbær oppå og topp med frisk fihakket mynte. Strø over litt flaksalt til slutt.

4.

Frisk søndagstoast

Perfelt start på dagen med en crunchy, søt, syrlig og kremet kombinasjon? Prøv denne ;)

#Enkel #Frokost #Lunsj #Kveldsmat #Snacks #Glutenfri #Melk #Sommer #Vår

Enkel

Vanskelighetsgrad

15 min

Aktiv

Passiv

15 min

Total

matogglede

matogglede

Se profil i appen

Ingredienser

4 skive Brød

4 spiseskje Ricotta

0.25 teskje Kardemomme

1 spiseskje Smør

1 stk Appelsin

1 neve Jordbær

0.25 bunt Mynte

1 teskje Akasiehonning

Maldonsalt etter smak

2 posjoner

bottom of page