top of page
Slik gjør du
Kutt brødskiver og smør smøret utover på begge siden av skivene. Stek i en stekepanne til du får en crisp overflate på begge sider.
1.
Bland sammen ricotta, kardemomme og honning i en skål.
2.
Kutt skallet av appelsinen og skjær ut fileter ved å føre kniven langs de hvite «slintrene» og skære ut båter.
Kutt jordbæra i skiver og finhakk mynten.
3.
Smør ricotta-kremen på de stekte skivene, dander appelsin og jordbær oppå og topp med frisk fihakket mynte. Strø over litt flaksalt til slutt.
4.
Frisk søndagstoast
Perfelt start på dagen med en crunchy, søt, syrlig og kremet kombinasjon? Prøv denne ;)
#Enkel #Frokost #Lunsj #Kveldsmat #Snacks #Glutenfri #Melk #Sommer #Vår
Enkel
Vanskelighetsgrad
15 min
Aktiv
Passiv
15 min
Total
matogglede
Se profil i appen
Ingredienser
4 skive Brød
4 spiseskje Ricotta
0.25 teskje Kardemomme
1 spiseskje Smør
1 stk Appelsin
1 neve Jordbær
0.25 bunt Mynte
1 teskje Akasiehonning
Maldonsalt etter smak
2 posjoner
bottom of page