top of page

Slik gjør du

Ha mel og vann i en foodprosessor og mix godt. Deigen skal bli fast og god. Pakk den i folie og legg den k kjøleskapet i ca. 30min.

1.

Finhakk chili, hvitløk og ingefær. Skjør vårløk i tynne skiver. Bland alle ingrediensene til fyllet i en bolle og mix godt.

2.

Kjevle ut deigen så tynt du klarer uten at den revner. Stikk ut sirkler med en kopp/ utstikker. Plasser ca. 1 ss fyll midt på hver sirkel. Dypp fingeren i litt vann og smør rundt kantene. Deretter bretter du stykkene i to og folder kantene innover. Brett ferdig alle dumplingsene før du starter stekningen.

3.

Kok opp vann og bland ut buljongen. Varm litt olje i en panne og stek dumpligsene til de får en lett gyllen underside. Hell deretter i litt og litt buljong. Sett på lokk og la det dampe. Hver gang buljongen er i ferd med å fordampe fyller du på litt igjen. Hold på denne prosessen i ca. 15-20 min. Til slutt lar du all buljongen koke inn og venter til dumplingsene igjen får litt stekeskorpe.

4.

Finhakk ingefær, hvitløk og chili. Skjør vårløk i tynne skiver. Bland alle ingrediensene til dippen i en skål og rør godt.

5.

Server nystekte dumpling med digg dipp og gjerne med en frisk salat ved siden (som på bildet). Nyt!

6.

Hjemmelagde dumplings

Lite som slår hjemmelagde dumplings med frisk salat og digg dipp!

#Middels #Lunsj #Hovedrett #Glutenfri #Kjøtt #Asiatisk

Middels

Vanskelighetsgrad

1 t

Aktiv

45 min

Passiv

1 t 45 min

Total

matogglede

matogglede

Se profil i appen

Ingredienser

2.25 dl Hvetemel/ tipo-0

1 dl Vann

3 spiseskje Hoisinsaus

1 spiseskje Eddik

1 stk Lime (saften)

1 spiseskje Ingefær

0.5 spiseskje Rapsolje

1 fedd Hvitløk

0.25 stk Chili

2 stk Vårløk

2 posjoner

bottom of page