top of page

Slik gjør du

Smelt smør i en kjele og tilsett hvetemjøl. Spe med fiskebuljong til du får en halvtykk «saus».

1.

Skrell gulrot og skjær den og squashen i tynne skiver (bruk gjerne mandolin om du har). Skrell og kutt løken. Del sukkertertene i to på langs og skjær fenikkel i tynne skiver. Hell alt oppe suppa og la det hele koke lett i ca. 5 min.

2.

Når grønnsakene er møre rører du inn creme fraiche og stiller ned varmen så det ikke koker lenger. Kutt fisken i biter, ha den og rekene i gryta og la det trekke i ca 5 min.

3.

Smak til med salt, pepper og muskat. Server rykende fersk, og gjerne med varmt brød ved siden av. Nyt!

4.

Kremet fiskesuppe

Kalde vinterdager er perfekte for en kremet, rund og varm suppe. Denne fiskesuppen gir deg nøyaktig det.

#Enkel #Hovedrett #Fisk og sjømat #Suppe #Pescatarian #Travel hverdag #Nordisk #Glutenfri #Fisk #Melk

Enkel

Vanskelighetsgrad

15 min

Aktiv

5 min

Passiv

20 min

Total

matogglede

matogglede

Se profil i appen

Ingredienser

4 dl Fiskebuljong

1 spiseskje Smør

1.5 spiseskje Hvetemjøl

2 stk Gulrot

1 stk Løk

0.5 stk Fenikkel

0.5 stk Sqush

10 stk Sukkererter

0.5 teskje Muskat

0 0 Pepper

0 0 Salt

2 spiseskje Creme fraiche

100 g Laks

75 g Torsk

75 g Reker

2 posjoner

bottom of page