top of page
Slik gjør du
Smelt smør i en kjele og tilsett hvetemjøl. Spe med fiskebuljong til du får en halvtykk «saus».
1.
Skrell gulrot og skjær den og squashen i tynne skiver (bruk gjerne mandolin om du har). Skrell og kutt løken. Del sukkertertene i to på langs og skjær fenikkel i tynne skiver. Hell alt oppe suppa og la det hele koke lett i ca. 5 min.
2.
Når grønnsakene er møre rører du inn creme fraiche og stiller ned varmen så det ikke koker lenger. Kutt fisken i biter, ha den og rekene i gryta og la det trekke i ca 5 min.
3.
Smak til med salt, pepper og muskat. Server rykende fersk, og gjerne med varmt brød ved siden av. Nyt!
4.
Kremet fiskesuppe
Kalde vinterdager er perfekte for en kremet, rund og varm suppe. Denne fiskesuppen gir deg nøyaktig det.
#Enkel #Hovedrett #Fisk og sjømat #Suppe #Pescatarian #Travel hverdag #Nordisk #Glutenfri #Fisk #Melk
Enkel
Vanskelighetsgrad
15 min
Aktiv
5 min
Passiv
20 min
Total
matogglede
Se profil i appen
Ingredienser
4 dl Fiskebuljong
1 spiseskje Smør
1.5 spiseskje Hvetemjøl
2 stk Gulrot
1 stk Løk
0.5 stk Fenikkel
0.5 stk Sqush
10 stk Sukkererter
0.5 teskje Muskat
0 0 Pepper
0 0 Salt
2 spiseskje Creme fraiche
100 g Laks
75 g Torsk
75 g Reker
2 posjoner
bottom of page