top of page

Slik gjør du

Sett på vann til pastaen. Salt lett og kok i ca. 5 min (ta den av da den fortsatt har litt tyggemotstand)

1.

Kutt soppen i terninger og stek i en tørr stekepanne til den skrumper.

2.

Finhakk hvitløk og bland inn med soppen.

3.

Kutt sukkererter i strimler og vårløk i tynne skiver.

4.

Ha et par øser av pastavannet over i stekepanna. Tilsett buljong. Ha i tomatene og grønnkålen og la det surre et par minutter.

5.

Tilsett creme fraiche og rør den godt inn før du har i pastaen. La det putre på svak varme et par minutter sånn at smakene får satt seg.

6.

Smak til med salt og pepper. Dryss parmesan over ved servering.

7.

Kremet tagliatelle

Kremet, tjukk pasta med masse smak og grønnsaker

#Enkel #Hovedrett #Travel hverdag #Familie #Glutenfri #Melk #Pasta

Enkel

Vanskelighetsgrad

30 min

Aktiv

Passiv

30 min

Total

matogglede

matogglede

Se profil i appen

Ingredienser

50 g Tagliatele

1 stk Champingnon

2 stk Portobellosopp

2 fedd Hvitløk

1 neve Sukkererter

5 stk Cherrytomat

1 stk Vårløk

2 neve Grønnkål

Salt og pepper etter smak

Parmesan etter smak

2 spiseskje Creme fraiche

0.5 stk Buljongterning (kylling)

1 posjoner

bottom of page