top of page

Slik gjør du

Rør samme egg, melk, bakepulver, vaniljesukker, salt, havremel, kanel og kardemomme til en ganske tjukk røre.

1.

Skjær bananen i skiver.

2.

Varm stekepannen (middels varme) og ha i oljen.

3.

Dypp bananskivene i røren og stek dem på begge sider til de er gyldne.

4.

Fordel bananpannekakene på en tallerken. Strø over cottage cheese og bær. Topp med peanøttsmør, honning, raspet sitronskall, sitronmelisse, kokosflak, frysetørket bringebær og råkakaonibs om ønskelig. (Her kan du tilpasse ut fra eget ønske.)

5.

Munnfullstore bananpannekaker

Pannekaker er alltid en klassiker, men har du prøvd å lage minipannekaker med banan i midten - akkurat store nok til en munnfull? Toppingen her, med søte bær, rund cottage cheese, syrlig sitron, salt peanøttsmør og crunchy kokos får hver bit til å eksplodere i munnen. Er sykt digg frokos eller fargesprakende lunsj venter deg om du prøver disse ☀️

#Enkel #Frokost #Lunsj #Egg #Melk

Enkel

Vanskelighetsgrad

15 min

Aktiv

Passiv

15 min

Total

matogglede

matogglede

Se profil i appen

Ingredienser

1 stykk Egg

1 dl Melk

0.5 teskje Kardemomme

0.5 teskje Kanel

0.5 teskje Bakepulver

0.5 teskje Vaniljesukker

1 klype Salt

3 spiseskje Havremel

1 teskje Olje

0.5 stykk Banan

2 spiseskje Cottage cheese

1 kopper Bærmix

1 spiseskje Peanøttsmør

1 teskje Honning

1 spiseskje Raspet sitronskall

0 0 Sitronmellisse

0 0 Ristede kokosflak

0 0 Frysetørkede bringebær

0 0 Råkakaonibs

1 posjoner

bottom of page