top of page
![](https://firebasestorage.googleapis.com/v0/b/foodit-965b3.appspot.com/o/recipePictures%2F5f81646a-61e5-455e-ae35-2e34f86defd0-1629576400244.jpg?alt=media)
Slik gjør du
Riv blader av nykålen og kok den i lettsaltet vann i et par minutter.
1.
Vask og kutt alle grønnsakene i ønsket størrelse.
2.
Dander på en tallerken. Legg nykålen i bunnen og grønnsakene over, før du topper med grovhakket koriander, granateple og smuldret fetaost.
3.
Sommersalat m/ rabarbra
Sommeren er på hell, men det er enda ikke for sent å smelles sammen denne superfreshe og digge salaten. Den er superenkel å lage og passer kjempegodt til laks. Om du vil gjøre som meg kan du grille laks i kokosmelk og toppe den med mangochutney - da får du en helt vill smaksopplevelse sammen med denne friske salaten.
#Enkel #Lunsj #Hovedrett #Travel hverdag #Nordisk
Enkel
Vanskelighetsgrad
10 min
Aktiv
2 min
Passiv
12 min
Total
![matogglede](https://firebasestorage.googleapis.com/v0/b/foodit-965b3.appspot.com/o/profilePictures%2Ff33f3cb3-0f37-4aa7-a171-ac133f8c5bc0-1647433319303.jpg?alt=media)
matogglede
Se profil i appen
Ingredienser
0.25 stykk Hodekål
10 stykk Jordbær
1 stykk Avokado
2 stykk Rabarbra
0.5 stykk Agurk
0.5 stykk Granateple
1 bunt Koriander
0 0 Fetaost
2 posjoner
bottom of page