top of page

Slik gjør du

Kutt løk og paprika i biter. Finhakk hvitløk. Ha alt sammen i en kjele og fres på middels varme sammen med litt olje. La det surre til løken er gyllen og paprikaen synker litt.

1.

Tilsett vann og buljong. La det småputre under lokk i ca. 10 min

2.

Kjør suppen glatt med en stavmikser. Krydre lett med pepper og basilikum, evt. salt. Tilsett melk og varm opp. La det putre på svak varme mens su tilbereder resten.

3.

Ha grønnkålen i en panne sammen med litt olje, salt og pepper. Stek kjapt til den så vidt synker.

4.

Kutt bacon i strimler og stek i en panne.

5.

Hell suppa over i en skål. Topp med bacon, grønnkål og ost. Server gjerne med varmt brød eller rundstykke.

6.

Varmende paprikasuppe

Høsten nærmer seg, og hva frister mer enn en god, varm og rund suppe? Paprikasuppe er kanskje ikke det første som blir nevnt når det kommer til supper, men det er synd, for fy - denne er god!

#Enkel #Hovedrett #Melk

Enkel

Vanskelighetsgrad

20 min

Aktiv

Passiv

20 min

Total

matogglede

matogglede

Se profil i appen

Ingredienser

0.33 stykk Rød paprika

0.33 stykk Gul paprika

0.33 stykk Grønn paprika

0.5 stykk Rødløk

1 fedd Hvitløk

3 dl Vann

1 stykk Kyllingbuljong

2 dl Melk

2 dl Grønnkål

0.5 pakke Kalkunbacon

0.5 dl Revet ost

0 0 Nøytral olje

0 0 Salt

0 0 Pepper

0 0 Basilikum (tørket)

1 posjoner

bottom of page