top of page
Slik gjør du
Kutt løk og paprika i biter. Finhakk hvitløk. Ha alt sammen i en kjele og fres på middels varme sammen med litt olje. La det surre til løken er gyllen og paprikaen synker litt.
1.
Tilsett vann og buljong. La det småputre under lokk i ca. 10 min
2.
Kjør suppen glatt med en stavmikser. Krydre lett med pepper og basilikum, evt. salt. Tilsett melk og varm opp. La det putre på svak varme mens su tilbereder resten.
3.
Ha grønnkålen i en panne sammen med litt olje, salt og pepper. Stek kjapt til den så vidt synker.
4.
Kutt bacon i strimler og stek i en panne.
5.
Hell suppa over i en skål. Topp med bacon, grønnkål og ost. Server gjerne med varmt brød eller rundstykke.
6.
Varmende paprikasuppe
Høsten nærmer seg, og hva frister mer enn en god, varm og rund suppe? Paprikasuppe er kanskje ikke det første som blir nevnt når det kommer til supper, men det er synd, for fy - denne er god!
#Enkel #Hovedrett #Melk
Enkel
Vanskelighetsgrad
20 min
Aktiv
Passiv
20 min
Total
matogglede
Se profil i appen
Ingredienser
0.33 stykk Rød paprika
0.33 stykk Gul paprika
0.33 stykk Grønn paprika
0.5 stykk Rødløk
1 fedd Hvitløk
3 dl Vann
1 stykk Kyllingbuljong
2 dl Melk
2 dl Grønnkål
0.5 pakke Kalkunbacon
0.5 dl Revet ost
0 0 Nøytral olje
0 0 Salt
0 0 Pepper
0 0 Basilikum (tørket)
1 posjoner
bottom of page