top of page

Slik gjør du

Varm 2 dl god olivenolje. Kutt 6 fedd kvitløk og 1 chili. La dette surre i olja saman med 1 ts paprikapulver og 1 ts tørka chili. Pass på at kvitløken ikkje vert brent.

1.

Ha så i 1 ss smør og ein god skvis med sitron før du legg i scampien(reker kan og brukes)

Scampien skal berre såvidt gjennomstekes før den serveres spenstig og saftig i den gode olja. Ha over raust med kutta bladpersille og nyt saman med godt brød og chillimajo ✨

2.

Gambas al pil pil

Her kjem ei smaksbombe av ein rett som er superlett å tilberede. Den kan du servere som ein starter, lunsj eller hovedrett👌

Antall porsjoner var vanskelig å vurdere men til 4 med brød og chillimajo som starter eller siderett, tenker eg.

#Enkel #Lunsj #Hovedrett #Snacks

Enkel

Vanskelighetsgrad

20 min

Aktiv

Passiv

20 min

Total

Matpaafat_monika

Matpaafat_monika

Se profil i appen

Ingredienser

1 pakke Scampi

2 dl Olivenolje

6 fedd Kvitløk

1 stykk Chilli

1 teskje Smør

1 teskje Sitron

1 klype Bladpersille

1 stykk Chillimajo

1 stykk Godt brød

4 posjoner

bottom of page