top of page

Slik gjør du

Ha kjøttet, løken, olja, smør, soyasaus og krydder i panna og fres dette gyllent.

1.

Ha vatn, hakka Mutti tomat, kokosmelk og kikerter i gryta samen med det andre.

Kok til kjøttet er mørt.

2.

Lammecurry

Ei krydra, heit gryte av deileg norsk lam i sesong.

#Enkel #Lunsj #Hovedrett

Enkel

Vanskelighetsgrad

15 min

Aktiv

1 t

Passiv

1 t 15 min

Total

Matpaafat_monika

Matpaafat_monika

Se profil i appen

Ingredienser

400 gram Lam grytekjøtt

2 spiseskje Olje

2 spiseskje Cummin

1 spiseskje Garam masala

1 spiseskje Persille

1 teskje Ingefær

1 spiseskje Karri

1 teskje Grovkverna pepper

2 stykk Tørka chilli

1 teskje Sukker

1 teskje Soyasaus

1 spiseskje Smør

1 spiseskje Finkutta kvitløk

2 dl Vatn

1 boks Mutti hakka tomat

1 kopper Utvanna kikerter

1 dl Kokosmelk

1 klype Salt

2 posjoner

bottom of page