top of page
![](https://firebasestorage.googleapis.com/v0/b/foodit-965b3.appspot.com/o/recipePictures%2F4f113e1d-013d-4517-8204-f51d35e82c6e-1653503002600.jpg?alt=media)
Slik gjør du
Bland alle ingredienser sammen i en bakebolle
1.
Kna deigen godt til den er glatt og smidig.
2.
Smør to brødformer med smør eller margarin.
3.
Del deigen i to og bruk en vekt til å lage to deler med like stor vekt. Ha deigene i brødformene.
4.
Legg et kjøkkenhåndkle over brødene og la de heve I ca 15 timer.
5.
Forvarm ovnen på 180 grader. Ha brødene i ovnen i ca 45 minutter. La brødene avkjøles på en rist.
6.
Grovt surdeigsbrød
Annonse| Siden jeg endelig har greid å holde i livet en surdeigsstarter takket være Brødmiks fra Bare Bra Barnemat har jeg laget dette surdeigsbrødet. Nam!
#Enkel #Frokost #Lunsj #Kveldsmat #Korn #Brød #Surdeig
Enkel
Vanskelighetsgrad
15 min
Aktiv
16 t
Passiv
16 t 15 min
Total
![matsammen](https://firebasestorage.googleapis.com/v0/b/foodit-965b3.appspot.com/o/profilePictures%2F348c1a00-0b72-4e0d-aef7-2759b6d574e9-1668883139418.jpg?alt=media)
matsammen
Se profil i appen
Ingredienser
500 g Brødmiks
400 g Hvetemel
100 g Havremel
2 spiseskje Surdeig
6 dl Vann
2 spiseskje Solsikkeolje
0.5 teskje Salt
4 posjoner
bottom of page