top of page
Slik gjør du
Smelt 400 gram kokesjokolade i en bolle i mikrobølgeovn.
1.
Putt bakepapir i en form eller en boks
2.
Ha nesten alt av nøtter og fruktballer i sjokoladen. Sett til siden noen av nøttene. Bland sammen.
3.
Ha alt I en form kledd med bakepapir. Form (19,5 x 19,5 cm)
4.
Smelt de siste 100 gram med sjokolade og legg et fint lag over sjokoladen og nøttene.
5.
Dekorer med nøttene du satt til side.
6.
Ha formen I kjøleskapet I minst fem timer.
7.
Rocky road
Reklame// inneholder Sponsede produkter. Produkter fra Conrad Langaard. Noe av det beste og enkleste vi har laget.
#Enkel #Dessert #Snacks #Barnvennlig #Travel hverdag #Familie #Melk #Jul #Vinter
Enkel
Vanskelighetsgrad
11 min
Aktiv
5 t
Passiv
5 t 11 min
Total
matsammen
Se profil i appen
Ingredienser
500 g Mørk kokesjokolade
80 g Mango og pasjonsfruktbolller
160 g Cashewnøtter med havsalt
140 g Cashewnøtter med honning, pistasjnøtter og mandler
4 posjoner
bottom of page