top of page

Slik gjør du

Smelt 400 gram kokesjokolade i en bolle i mikrobølgeovn.

1.

Putt bakepapir i en form eller en boks

2.

Ha nesten alt av nøtter og fruktballer i sjokoladen. Sett til siden noen av nøttene. Bland sammen.

3.

Ha alt I en form kledd med bakepapir. Form (19,5 x 19,5 cm)

4.

Smelt de siste 100 gram med sjokolade og legg et fint lag over sjokoladen og nøttene.

5.

Dekorer med nøttene du satt til side.

6.

Ha formen I kjøleskapet I minst fem timer.

7.

Rocky road

Reklame// inneholder Sponsede produkter. Produkter fra Conrad Langaard. Noe av det beste og enkleste vi har laget.

#Enkel #Dessert #Snacks #Barnvennlig #Travel hverdag #Familie #Melk #Jul #Vinter

Enkel

Vanskelighetsgrad

11 min

Aktiv

5 t

Passiv

5 t 11 min

Total

matsammen

matsammen

Se profil i appen

Ingredienser

500 g Mørk kokesjokolade

80 g Mango og pasjonsfruktbolller

160 g Cashewnøtter med havsalt

140 g Cashewnøtter med honning, pistasjnøtter og mandler

4 posjoner

bottom of page