top of page

Slik gjør du

Ha alle ingredienser utenom smøret i kjøkkenmaskinen og la den gå i 10-12 min
- la deigen bli god og stretcy og tilsett smør.
Dette trinnet har jeg gjort uten kjøkkenmaskin på hytta, og jeg vil si at resultatet ble veldig bra da og. Brukte bare lengre tid på å kna deigen.

1.

La heve i fred og ro i 2-4 timer, godt tildekket

2.

Hvelv deigen ut på benken og form til ønsket str. Jeg fikk 8 stk på ca 200g hver

3.

La heve i 1-2 timer tildekket. Nå kan du enten steke eller sette de i kjøkeskapet til neste dag

4.

Stekes på 225g i 15 min - de som bakes samme dag
Stekes på 225g i 20 min - de som kommer fra kjøleskapet

5.

Så har du en sykt digg burger :-)
Vi hadde majones laget av puya chili & pasilla chili, gode burgere, stekt sopp + løk, salat, tomat og selvfølgelig raust med ekte cheddar på ;-)
IPA er perfekt drikke til en sånn middag :-)

6.

Saftige brioce burgerbrød

Myke og fluffy brød, veldig gode til burger, pølser osv

#Enkel #Frokost #Lunsj #Hovedrett #Kveldsmat #Snacks #Burger #Korn

Enkel

Vanskelighetsgrad

2 t

Aktiv

Passiv

2 t

Total

may_tonjes_surdeig

may_tonjes_surdeig

Se profil i appen

Ingredienser

1000 g Hvetemel

400 g Valgfri melk

2 stk Egg

2 spiseskje Sukker

1 teskje Salt

250 g Surdeig

150 g Meierismør

8 posjoner

bottom of page