top of page
![](https://firebasestorage.googleapis.com/v0/b/foodit-965b3.appspot.com/o/recipePictures%2Fa61c5f08-e4bb-4ddd-87e7-317f52b321f2-1633321181296.jpg?alt=media)
Slik gjør du
Kjør alt utenom smør i kjøkkenmaskin i 10-15 min (eller for hånd 20-30 min)
Bak inn smør, sett deig til heving i ca 2-4 timer i romtemp. La den så hvile i kjøl over natta
1.
Dagen etter, del deigen i 2 leiver som du kjevler ut til rund pizzaform
2.
Del hver leiv i 8 pizzastykker, her pleier jeg å bruke en pizzarulle 😊 Her kan du og legge fyll på hvert enkelt stykke om du ønsker det
3.
Rull inn mot midten og form fine horn. La etterheve 1-2 timer under klede, pensle med egg, før de stekes på 225 grader i 15-20 min
4.
Kos deg med nybakte horn 👌🏻
Deigen kan gjøres grovere ved å bytte ut litt av melet med sammalt, grovt mel, eller havregryn
5.
Surdeigshorn
Myke gode surdeigshorn. Veldig enkel oppskrift
#Enkel #Frokost #Lunsj #Travel hverdag #Prisbevisst #Nordisk #Glutenfri #Egg #Melk
Enkel
Vanskelighetsgrad
1 t
Aktiv
Passiv
1 t
Total
![may_tonjes_surdeig](https://firebasestorage.googleapis.com/v0/b/foodit-965b3.appspot.com/o/profilePictures%2Fa98fe233-3169-47a1-a117-02a0061f41d1-1631044886658.jpg?alt=media)
may_tonjes_surdeig
Se profil i appen
Ingredienser
1 kilo Hvetemel
250 g Surdeig
2 spiseskje Sukker
1 teskje Salt
2 dl Vann
3 dl Valgfri melk
2 stykk Egg
100 g Mykt smør
8 posjoner
bottom of page