top of page
Slik gjør du
Kjør alt sammen i en kjøkkenmaskin i 15-20 min
1.
La deigen hvile seg en time, strekk og brett.
Gjenta dette jevnlig ila 4-6 timer
2.
Del deigen opp i baller, og la ligge i kjøla over natta. Kan og ligge 2 døgn
3.
Ta deigen opp tidligst en time før du skal steke, og form til runde leiver. Du betemmer selv tykkelsen
4.
Ovnen må varmes på max varme, sett inn pizzastein eller stål om du har
5.
Ferdig stekt bunn :-)
6.
Så er det bare å kose seg med pizza :)
7.
Surdeigspizza
Pizza med 100% surdeg
#Middels #Lunsj #Hovedrett #Kveldsmat #Snacks #Prisbevisst #Barnvennlig #Travel hverdag #Familie #Gourmet #Vegetar #Vegan #Pescatarian #Plantebasert #Bærekraftig #Lavfett #Glutenfri #Pizza #Korn #Surdeig #Bursdag
Middels
Vanskelighetsgrad
2 t
Aktiv
Passiv
2 t
Total
may_tonjes_surdeig
Se profil i appen
Ingredienser
1000 g Hvetemel
250 g Surdeig
750 g Vann
2 spiseskje Salt
8 posjoner
bottom of page