top of page

Slik gjør du

Lag dressing/fetakremen først, ved å ha feta, rømme, honning og chilli/krydder i en bolle.
Kjøres så sammen med stavmikser.

1.

Brokkolien kan gjerne tilsettes rå i salaten, men anbefaler at den varmebehandles litt, for å få bort den harde råsmaken.
Del opp brokkolien i små biter, kok opp vann, trekk av platen og legg brokkolien i vannet. La den ligge i 5 minutter, ha på kaldt vann og sil av vannet når brokkolien er avkjølt.

2.

Del opp vårløk og eple og ha oppi dressingen.

3.

Når brokkolien er silt av, tilsettes også denne til dressingen.
Bland alt godt sammen, med en slikkepott/skje.

4.

La gjerne brokkoli-salaten stå i kjøleskapet en stund før den serveres, så smakene får satt seg. Dersom den virker litt «tørr», tilsett litt ekstra rømme.

5.

- Det hadde sikkert passet godt med druer eller rosiner i salaten, eller bytte rømmen til yoghurt, for å få den enda syrligere.

N Y T !

6.

Brokkolisalat

Brokkolisalat med fetakrem, passer utrolig godt til sommermaten.

#Enkel #Hovedrett #Grønnsaker

Enkel

Vanskelighetsgrad

20 min

Aktiv

Passiv

20 min

Total

MidttunMat

MidttunMat

Se profil i appen

Ingredienser

1 stk Brokkoli

2-3 stk Vårløk

1 stk Eple

1 spiseskje Flytende honning

1 teskje Chilliflak

6 posjoner

bottom of page