top of page
Slik gjør du
I utgangspunktet penslet jeg maiskolbene med hvitløkssmør (smeltet meierismør, kanskje 100 g, med presset hvitløk i, ca 3 fedd) og stekte dem på grillen.
Når maisen begynte å bli gyllen, penslet jeg et nytt lag med hvitløkssmør og deretter strødd på litt revet parmesanost og stekte videre til osten smeltet. Snudde kolbene, strødde på mere parmesan og stekte dem til de ble gyllen på alle sider.
Den søte maisen og de salte smøret og osten ble en magisk kombinasjon.
Bedre tilbehør til grillmaten, skal du lete lenge etter.
Eller hvis du vil kjøre vegetar, er dette en helt nydelig rett i seg selv også.
N Y T !
1.
Digge kolber
Det er sommer!!!
Fram med grillen og prøv disse digge kolbene.
Er sommeren allerede over hos deg, stek dem i ovnen…
Denne maiskolben ble ufattlig god og jeg anbefaler absolutt at denne bør prøves.
#Enkel #Hovedrett #Snacks #Sommer
Enkel
Vanskelighetsgrad
15 min
Aktiv
Passiv
15 min
Total
MidttunMat
Se profil i appen
Ingredienser
Maiskolber etter smak
100 g Smør
3 fedd Hvitløk
Parmasan etter smak
4 posjoner
bottom of page