top of page

Slik gjør du

Smelt smøret og sett det til side.

1.

Visp egg og sukker lett sammen med en håndvisp (ikke til eggedosis).

2.

Bland inn de tørre ingrediensene med håndvispen, og tilsett det smeltede smøret til slutt. Rør til alt er blandet.

3.

Dekk bunnen av en form, på ca. 20 cm, med bakepapir. Smør kantene med formfett eller smør og hell røren i formen.

4.

Stek i omtrent 20-25 minutter på 175 °C. Kaken skal være litt fuktig når den er ferdig.

N Y T !

5.

enKel KladdKaKe

Ei enkel kake som smelter på tunga. Minner mye om brownie, og den skal ikke stekes helt igjennom.

Trenger ikke topping, da kaken er både bløt, seig og nydelig i seg selv. Og nettopp derfor går det så fort å lage den.
Kanskje bare et lite dryss med melis på toppen. Kan gjerne nytes sammen med vaniljeis.

En glimrende idé dersom du skal ha med ei kake på et arrangement eller du plutselig får besøk:

#Enkel #Snacks #Kake

Enkel

Vanskelighetsgrad

15 min

Aktiv

30 min

Passiv

45 min

Total

MidttunMat

MidttunMat

Se profil i appen

Ingredienser

2 stk Egg

250 g Sukker (50/50 brunt og hvitt)

1 teskje Vaniljesukker

0.5 teskje Salt

4 spiseskje Kakao

100 g Hvetemel

150 g Smør

10 posjoner

bottom of page