top of page
Slik gjør du
1. Ha i en dæsj med rapsolje og stek opp kjøttdeigen på høy varme, trekk pannen av varmen, tilsett 1 pose tacokrydder, røres inn i den stekte kjøttdeigen og legg det i en bolle/skål.
2. Hakk opp løk og hvitløk og surr på lav varme i minimum 10 minutter.
3. Ha løken oppi en kjele og tilsett hermetiske tomater. Kjør sammen med en stavmikser, til alt av klumper er borte.
4. Bland ut buljongterninger/flytende buljong i kokende vann og tilsett i kjelen. Bruk anbefalt mengde buljong etter det som står på pakken. (Hvis suppen blir litt tykk på slutten, tilsett litt mere vann)
5. Ha oppi kjøttdeigen og la suppen koke sammen i noen minutter.
6. Smak til med salt og pepper. Hvis man foretrekk mye smak, bruk en ekstra pose tacokrydder/2 ss hjemmelaget tacokrydder. (Litt melk gjør smaken rundere og mildere.)
1.
*Hvis man lager krydderet sitt selv, har man mere kontroll på hva som er i det, f.eks ved cøliaki og andre allergier.
**Pass på at buljongen er glutenfri, hvis det er behov for det. De fleste buljongterningene er glutenfri.
Her er lenkene til hjemmelaget tacokrydder:
Instagram:
https://www.instagram.com/p/CaSpiKIt3RC/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Facebook:
https://fb.watch/dpEjocLcdm/
2.
Enkel tacosuppe
En enkel tacosuppe med få ingredienser.
Mange har egne referanser på hva de vil ha til taco, så her er det bare å slå seg løs med sine favoritter.
#Enkel #Hovedrett #Kveldsmat #Taco #Kjøtt #Mexicansk
Enkel
Vanskelighetsgrad
30 min
Aktiv
5 min
Passiv
35 min
Total
MidttunMat
Se profil i appen
Ingredienser
Rømme etter smak
Salsa etter smak
Mais etter smak
Revet Hvitost etter smak
Nachochips etter smak
1 fedd Hvitløk
1 boks Hermetiske tomater
4 posjoner
bottom of page