top of page

Slik gjør du

1. Ha i en dæsj med rapsolje og stek opp kjøttdeigen på høy varme, trekk pannen av varmen, tilsett 1 pose tacokrydder, røres inn i den stekte kjøttdeigen og legg det i en bolle/skål.
2. Hakk opp løk og hvitløk og surr på lav varme i minimum 10 minutter.
3. Ha løken oppi en kjele og tilsett hermetiske tomater. Kjør sammen med en stavmikser, til alt av klumper er borte.
4. Bland ut buljongterninger/flytende buljong i kokende vann og tilsett i kjelen. Bruk anbefalt mengde buljong etter det som står på pakken. (Hvis suppen blir litt tykk på slutten, tilsett litt mere vann)
5. Ha oppi kjøttdeigen og la suppen koke sammen i noen minutter.
6. Smak til med salt og pepper. Hvis man foretrekk mye smak, bruk en ekstra pose tacokrydder/2 ss hjemmelaget tacokrydder. (Litt melk gjør smaken rundere og mildere.)

1.

*Hvis man lager krydderet sitt selv, har man mere kontroll på hva som er i det, f.eks ved cøliaki og andre allergier.

**Pass på at buljongen er glutenfri, hvis det er behov for det. De fleste buljongterningene er glutenfri.

Her er lenkene til hjemmelaget tacokrydder:

Instagram:
https://www.instagram.com/p/CaSpiKIt3RC/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Facebook:
https://fb.watch/dpEjocLcdm/

2.

Enkel tacosuppe

En enkel tacosuppe med få ingredienser.

Mange har egne referanser på hva de vil ha til taco, så her er det bare å slå seg løs med sine favoritter.

#Enkel #Hovedrett #Kveldsmat #Taco #Kjøtt #Mexicansk

Enkel

Vanskelighetsgrad

30 min

Aktiv

5 min

Passiv

35 min

Total

MidttunMat

MidttunMat

Se profil i appen

Ingredienser

Rømme etter smak

Salsa etter smak

Mais etter smak

Revet Hvitost etter smak

Nachochips etter smak

1 fedd Hvitløk

1 boks Hermetiske tomater

4 posjoner

bottom of page