top of page

Slik gjør du

Del opp grønnsakene i store biter og legg de i samme kjele.

1.

Kok grønnsakene i ca. 20 min.
Legg de over i ildfast form.

2.

Visp sammen eggeblandingen og hell over grønnsakene.
Strø over revet ost.

3.

Stekes på 180°C i ca. 20 minutter (sjekk med en spiss kniv om alle grønnsakene er møre)

4.

Grønnsaksgrateng

Grønnsaksgrateng er et meget allsidig tilbehør til all slags mat.

Og vil du være «grønn» en dag, så er dette absolutt en god hovedrett også.

#Enkel #Hovedrett #Barnvennlig #Familie #Vegetar #Grønnsaker

Enkel

Vanskelighetsgrad

20 min

Aktiv

40 min

Passiv

1 t

Total

MidttunMat

MidttunMat

Se profil i appen

Ingredienser

3 stk Egg

5 g Salt

Pepper etter smak

3 dl Rømme

2 fedd Hvitløk

1 spiseskje Timiankrydder

6 posjoner

bottom of page