top of page
Slik gjør du
Del opp grønnsakene i store biter og legg de i samme kjele.
1.
Kok grønnsakene i ca. 20 min.
Legg de over i ildfast form.
2.
Visp sammen eggeblandingen og hell over grønnsakene.
Strø over revet ost.
3.
Stekes på 180°C i ca. 20 minutter (sjekk med en spiss kniv om alle grønnsakene er møre)
4.
Grønnsaksgrateng
Grønnsaksgrateng er et meget allsidig tilbehør til all slags mat.
Og vil du være «grønn» en dag, så er dette absolutt en god hovedrett også.
#Enkel #Hovedrett #Barnvennlig #Familie #Vegetar #Grønnsaker
Enkel
Vanskelighetsgrad
20 min
Aktiv
40 min
Passiv
1 t
Total
MidttunMat
Se profil i appen
Ingredienser
3 stk Egg
5 g Salt
Pepper etter smak
3 dl Rømme
2 fedd Hvitløk
1 spiseskje Timiankrydder
6 posjoner
bottom of page