top of page

Slik gjør du

Krydre og salte kyllingfiletene på alle sider.

1.

Stek dem i en stekepanne med olje, på middels varme, til man ser at de nesten er gjennomstekt (de kan godt være rå inni, da vi skal steke den videre i ovnen etterpå)

2.

Legg kyllingfiletene en ildfastform med et stort bakepapir (papiret skal brettes over, etter at sausen er tilsatt).

3.

Skjær opp løk og paprika og fordele utover i forma.

4.

Finhakk eller press hvitløken og bland alle ingrediensene til sausen sammen, og tøm det ut over kyllingfiletene.

5.

Brett bakepapiret over.
Stekes i ovnen på 200°C i ca. 20 minutter. Del én filet i to, slik at du sjekker at den er gjennomstekt. Fint om kyllingen får hvile litt før servering.

6.

Kyllingen kan serveres både med ris, potet eller pasta.
Men vil du få med den gode sausen er nok ris/potet det som passer best.

N Y T !

7.

Kylling i deilig saus

Når kyllingfiletene får ta et lite bad i en fantastisk saus, da har du en veldig god middag uten altfor mye styr.

#Enkel #Hovedrett #Kjøtt

Enkel

Vanskelighetsgrad

30 min

Aktiv

35 min

Passiv

1 t 5 min

Total

MidttunMat

MidttunMat

Se profil i appen

Ingredienser

1 kilo Kyllingfilet

Timiankrydder etter smak

Rosmarinkrydder etter smak

Paprikapulver etter smak

Pepper etter smak

Salt etter smak

1 stk Rødløk

1 stk Paprika

5 posjoner

bottom of page