top of page
Slik gjør du
Krydre og salte kyllingfiletene på alle sider.
1.
Stek dem i en stekepanne med olje, på middels varme, til man ser at de nesten er gjennomstekt (de kan godt være rå inni, da vi skal steke den videre i ovnen etterpå)
2.
Legg kyllingfiletene en ildfastform med et stort bakepapir (papiret skal brettes over, etter at sausen er tilsatt).
3.
Skjær opp løk og paprika og fordele utover i forma.
4.
Finhakk eller press hvitløken og bland alle ingrediensene til sausen sammen, og tøm det ut over kyllingfiletene.
5.
Brett bakepapiret over.
Stekes i ovnen på 200°C i ca. 20 minutter. Del én filet i to, slik at du sjekker at den er gjennomstekt. Fint om kyllingen får hvile litt før servering.
6.
Kyllingen kan serveres både med ris, potet eller pasta.
Men vil du få med den gode sausen er nok ris/potet det som passer best.
N Y T !
7.
Kylling i deilig saus
Når kyllingfiletene får ta et lite bad i en fantastisk saus, da har du en veldig god middag uten altfor mye styr.
#Enkel #Hovedrett #Kjøtt
Enkel
Vanskelighetsgrad
30 min
Aktiv
35 min
Passiv
1 t 5 min
Total
MidttunMat
Se profil i appen
Ingredienser
1 kilo Kyllingfilet
Timiankrydder etter smak
Rosmarinkrydder etter smak
Paprikapulver etter smak
Pepper etter smak
Salt etter smak
1 stk Rødløk
1 stk Paprika
5 posjoner
bottom of page