top of page

Slik gjør du

Bare legg bakepapir i bunnen på ei stekeplate/ildfastform og fyll på frosne kyllingklubber.

1.

Tines i 10 minutter på 200°C.

2.

Ta ut formen og dekk klubbene med soyasaus. Dryss på litt salt og krydder på alle sider.

3.

Legg noen fedd hvitløk sammen med klubbene.

4.

Stekes videre på 200°C i ca. 30 minutter.

5.

Her er salat og brød tilbehør. Velg gjerne dine egne favoritter.

N Y T !

6.

Kyllingklubber

Kanskje frister det med noe som både er sunt og veldig godt denne første helga etter jul- og nyttårsfeiring.

I tillegg kan du lage det rett fra fryseren. Enten hjemme eller butikkens frysedisken.

Her er mitt forslag til hvordan.
(Legg til eller ta ifra det du selv foretrekker…)

#Enkel #Hovedrett #Kveldsmat #Snacks

Enkel

Vanskelighetsgrad

15 min

Aktiv

45 min

Passiv

1 t

Total

MidttunMat

MidttunMat

Se profil i appen

Ingredienser

1 pakke Kyllingklubber

Soyasaus etter smak

Timiankrydder etter smak

Paprikapulver etter smak

Salt etter smak

Hvitløk etter smak

4 posjoner

bottom of page