top of page

Slik gjør du

Del brokkolien i små buketter. Skrell stilken og del denne staver (stilken er like god, om ikke bedre enn toppene).

1.

Smelt smør på ei panne. Stek stilkene litt før toppene tilsettes. Stekes på medium sterk varme til de er møre.

2.

I mellomtiden, finhakk eller press hvitløken i smøret og bland det godt med brokkolien.

3.

Avslutt med et godt dryss med flaksalt.

N Y T !

4.

Min favoritt-Brokkoli

Stekt på ei panne med smør og hvitløk. Hverdag blir til fest!

Kokt brokkoli kan ofte oppfattes som kjedelig og ikke så godt. Dette er derfor et bra triks for å få (særlig) barn til å like denne grønnsaken.

«Ja, men smør er da ikke så sunt!» Jo, hvis dette gjør at folk spiser brokkoli, da er det mye sunnere enn ingen brokkoli.

Dette er et supergodt tilbehør til all slags mat.

#Enkel #Hovedrett #Vegetar #Grønnsaksrett #Grønnsaker #Siderett

Enkel

Vanskelighetsgrad

15 min

Aktiv

Passiv

15 min

Total

MidttunMat

MidttunMat

Se profil i appen

Ingredienser

1 stk Brokkoli

Smør til steking etter smak

2 fedd Hvitløk

Flaksalt etter smak

4 posjoner

bottom of page