top of page

Slik gjør du

Bland mel, salt og bakepulver lett sammen med ei sleiv.

1.

Tilsett yoghurt og rør sammen.

2.

Kna sammen på slutten. Tilsett litt mel dersom deigen oppleves som bløt

3.

Del deigen i 6 deler, som kjevles ut på et lett dryss med mel. Kjevle nokså tynt.

4.

Stekes i smør, på litt mer enn medium varme, i et par minutter på hver side. Tilsett smør på nytt når brødet blir snudd.

5.

Dette brødet er så godt!
Smaker en blanding av pizzabunn og pitabrød.
Vil man ha litt mer smak, kan det f. eks. tilsettes krydder, hvitløk eller lignende i deigen, eller i smøret på pannen.

N Y T !

6.

Pannebrød

Superenkelt pannebrød, som kan brukes til mange ting, som f.eks taco, kebab eller bare tilbehør til middag.

Før du har rukket å tine noe som helst fra fryseren, er dette brødet ferdig.

Et brød med bare 2 hovedingredienser.
Ingen heving, ingen elting.
Rør sammen deigen, kjevle og stek!

#Enkel #Lunsj #Hovedrett #Kveldsmat #Barnvennlig #Travel hverdag #Familie #Vegetar #Brød

Enkel

Vanskelighetsgrad

20 min

Aktiv

Passiv

20 min

Total

MidttunMat

MidttunMat

Se profil i appen

Ingredienser

300 g Hvetemel/Tipo0-mel

1 teskje Salt

2 teskje Bakepulver

300 g Naturell yoghurt

Smør til steking etter smak

4 posjoner

bottom of page