top of page
Slik gjør du
Kle en form på ca 20x20 cm med bakepapir eller plastfolie.
1.
Smelt smøret i en kjele, tilsett sirupen og rør.
2.
Hakk den mørke og lyse sjokoladen, tilsett i kjelen og smelt. Husk at det må brukes lav varme, slik at sjokoladen ikke blir brent!
Når all sjokoladen er smeltet, rør sammen med en slikkepott/sleiv (som tåler varme), til alt er godt blandet.
3.
Tøm ca 1/3 av sjokoladen i bunnen av formen, spre utover slik at det dekker bunnen.
4.
Strø over (f.eks) Coco Pops, hvit sjokolade, peanøtter og trykk det litt nedi.
5.
Tøm over resten av sjokoladen og rør litt med slikkepotten nedi, på høykant, for å hjelpe sjokoladen til å blande seg med fyllet.
6.
Topp det hele med små marshmallows. (De små finnes i isdiskene. Eller klipp opp store marshmallows)
7.
9. Sett i kjøleskap i ca. 1-2 timer til all sjokoladen er stivnet.
10. Del opp i biter, og…
N Y T !
8.
Rocky Pops
Når «Rocky Road» blir
til «Rocky Pops»… navnet et inspirert av én av ingrediensene, nemlig runde, knasende, gode Coco Pops.
Et superenkelt og populært julegodteri eller en nydelig julegave.
Med litt cellofan/plastfolie og pene bånd er dette både en fantastisk gave å gi bort og få.
Her er min versjon.
Ellers bruker du bare det godteriet du tenker kan passe sammen med sjokolade.
Men Coco Pops bør være med!
#Enkel #Dessert #Snacks #Jul
Enkel
Vanskelighetsgrad
30 min
Aktiv
2 t
Passiv
2 t 30 min
Total
MidttunMat
Se profil i appen
Ingredienser
50 g Coco Pops
100 g Hvit sjokolade
50 g Peanøyter
15 g Små Marshmallows
50 g Mørk sjokolade
8 posjoner
bottom of page