top of page

Slik gjør du

1. Legg begge brødskivene i ei stekepanne, med godt med smør, på medium varme

1.

2. Ta av brødskivene når de er gyllenbrun på én side.

2.

3. Smør smøreosten på den BRUNE siden av brødskiven.

3.

4. Ha på et lett dryss med hvitløkskrydder, timian- og paprikakrydder, på den ene skiven.

4.

5. Legg på hvitosten og fordel tomat og løk/vårløk.
6. Legg på valgfri spekepølse eller skinke (ha på noen korn med salt, dersom du bruker vanlig skinke)

5.

7. Legg så den andre skiven på toppen, med smøreosten inn.
8. Legg smørbrødet tilbake i pannen og stek videre i smør, på begge sider, til gyllen brun. Ha gjerne på lokk, så osten smelter skikkelig.

6.

Sprøstekt smørbrød

Grillet smørbrød er noe av det beste.

Fyll smørbrødet med det du måtte ønske, men her er mitt forslag til fyll og fremgangsmåte:

#Enkel #Frokost #Lunsj #Kveldsmat #Snacks

Enkel

Vanskelighetsgrad

15 min

Aktiv

5 min

Passiv

20 min

Total

MidttunMat

MidttunMat

Se profil i appen

Ingredienser

2 skive Brødskiver

Smør etter smak

Smøreost etter smak

Timiankrydder etter smak

Paprikapulver etter smak

Hvitløkskrydder etter smak

4 skive Hvitost

----- skive Tomat

2 skive Rødløk/vårløk

4 skive Spekeskinke

2 posjoner

bottom of page