top of page
Slik gjør du
1. Legg begge brødskivene i ei stekepanne, med godt med smør, på medium varme
1.
2. Ta av brødskivene når de er gyllenbrun på én side.
2.
3. Smør smøreosten på den BRUNE siden av brødskiven.
3.
4. Ha på et lett dryss med hvitløkskrydder, timian- og paprikakrydder, på den ene skiven.
4.
5. Legg på hvitosten og fordel tomat og løk/vårløk.
6. Legg på valgfri spekepølse eller skinke (ha på noen korn med salt, dersom du bruker vanlig skinke)
5.
7. Legg så den andre skiven på toppen, med smøreosten inn.
8. Legg smørbrødet tilbake i pannen og stek videre i smør, på begge sider, til gyllen brun. Ha gjerne på lokk, så osten smelter skikkelig.
6.
Sprøstekt smørbrød
Grillet smørbrød er noe av det beste.
Fyll smørbrødet med det du måtte ønske, men her er mitt forslag til fyll og fremgangsmåte:
#Enkel #Frokost #Lunsj #Kveldsmat #Snacks
Enkel
Vanskelighetsgrad
15 min
Aktiv
5 min
Passiv
20 min
Total
MidttunMat
Se profil i appen
Ingredienser
2 skive Brødskiver
Smør etter smak
Smøreost etter smak
Timiankrydder etter smak
Paprikapulver etter smak
Hvitløkskrydder etter smak
4 skive Hvitost
----- skive Tomat
2 skive Rødløk/vårløk
4 skive Spekeskinke
2 posjoner
bottom of page