top of page
![](https://firebasestorage.googleapis.com/v0/b/foodit-965b3.appspot.com/o/recipePictures%2F253b7b83-68f4-4a32-800c-ffc8dc728d08-1653348083925.jpg?alt=media)
Slik gjør du
Ta bakepapir i bunnen på ei 22 cm form, IKKE smør eller ha papir på kantene.
1.
Kjøres i mixmaster eller kjøkkenmaskin på medium hastighet i 5 minutter og deretter på høy hastighet i 10 minutter til. Da skal røren være tykk, lysegul og nesten være som majones i konsistensen. (Dette er veldig viktig å gjøre, da bunnen ikke innholder bakepulver!)
2.
Blandes og siktes gjennom en sil.
3.
Ta melblandingen oppi eggedosisen i 2 omganger, og rør veldig forsiktig med en slikkepott. Pass på at det meste av melet er borte, før resten tilsettes. Rør så ut resten av melet.
4.
Stekes på 165°C midt i ovnen i 30-35 minutter. Sjekk bunnen på slutten av steketiden med en pinne. (Hvis den blir for lite stekt, er det fare for at den klapper sammen på midten.)
5.
Sett forma opp-ned på et bakepapir, som er strødd med et lett strø med sukker. La den stå sånn til bunnen er helt avkjølt, for å holde fuktigheten inn i sukkerbrødet.
6.
Sukkerbunn til f.eks bløtkake
Sukkerbunn er helt overkommelig å bake.
Med nesten bare 4 ingredienser, de fleste har tilgjengelig.
Følg oppskriften, og du vil garantert lykkes.
#Enkel #Dessert #Kake #Jul #Påske #Bursdag #17. mai
Enkel
Vanskelighetsgrad
25 min
Aktiv
1 t
Passiv
1 t 25 min
Total
![MidttunMat](https://firebasestorage.googleapis.com/v0/b/foodit-965b3.appspot.com/o/profilePictures%2Fb69d3416-070a-40e3-9987-53074dd78d3e-1629806214058.jpg?alt=media)
MidttunMat
Se profil i appen
Ingredienser
6 stk Romteprerte gg
150 g Sukker
- ca Sitronskall fra 1 sitron
150 g Hvetemel
2 teskje Vaniljesukker
1 klype Flaksalt
8 posjoner
bottom of page