top of page

Slik gjør du

Bland blåbær med lime-zest (det ytterste grønne finrevet) maizenna og sukker i en ildfast form

1.

Smelt smør i en kaserolle mens du rører til det blir lysebrunt ta av varmen og avkjøl litt mens du rører. Ha i resten av ingrediensene og legg massen på blåbærne. Glatt ut og stek på 175* 30-40 minutter til toppen har fått farge

2.

Blåbærpai med brunet smør, lime og kokos

Lun pai med sprøtt lokk som gjemmer sommerens beste blåbær.

#Enkel #Glutenfri #Melk

Enkel

Vanskelighetsgrad

15 min

Aktiv

40 min

Passiv

55 min

Total

Min Matgale Verden

Min Matgale Verden

Se profil i appen

Ingredienser

250 gram Blåbær

2 spiseskje Sukker

1 spiseskje Maizenna

0.5 stykk Lime

100 gram Smør

1 dl Sukker

1.5 dl Havregryn små

0.75 dl Hvetemel

0.5 klype Salt

2 spiseskje Lys sirup/flytende honning

0.5 dl Kokos

0.5 teskje Bakepulver

5 posjoner

bottom of page