top of page
![](https://firebasestorage.googleapis.com/v0/b/foodit-965b3.appspot.com/o/recipePictures%2F8454b58e-9e5b-455a-ad15-2b9abdc1f99a-1628491563690.jpg?alt=media)
Slik gjør du
Bland blåbær med lime-zest (det ytterste grønne finrevet) maizenna og sukker i en ildfast form
1.
Smelt smør i en kaserolle mens du rører til det blir lysebrunt ta av varmen og avkjøl litt mens du rører. Ha i resten av ingrediensene og legg massen på blåbærne. Glatt ut og stek på 175* 30-40 minutter til toppen har fått farge
2.
Blåbærpai med brunet smør, lime og kokos
Lun pai med sprøtt lokk som gjemmer sommerens beste blåbær.
#Enkel #Glutenfri #Melk
Enkel
Vanskelighetsgrad
15 min
Aktiv
40 min
Passiv
55 min
Total
![Min Matgale Verden](https://firebasestorage.googleapis.com/v0/b/foodit-965b3.appspot.com/o/profilePictures%2F6a181f22-1d7f-4e56-8be6-d6865bd7928e-1626754315714.jpg?alt=media)
Min Matgale Verden
Se profil i appen
Ingredienser
250 gram Blåbær
2 spiseskje Sukker
1 spiseskje Maizenna
0.5 stykk Lime
100 gram Smør
1 dl Sukker
1.5 dl Havregryn små
0.75 dl Hvetemel
0.5 klype Salt
2 spiseskje Lys sirup/flytende honning
0.5 dl Kokos
0.5 teskje Bakepulver
5 posjoner
bottom of page