top of page

Slik gjør du

Surr 2-3 sharlottløk og 1 fedd kvitløk i god olivenolje og tilsett 1 ss kvitvinseddik. Når dette er blankt og mjukt tilsetter du 1 ss smør, 1 ss paprikapulver, 1 ss ingefær, 1 ts karry, 1/2 ts kverna pepper, 1 liten tørka chilli og rør rundt å la det surre i eit minutt og to.

Kutt 4 ferdig utbeina kyllinglår i biter og ha dei i gryta og steik med i nokre minutt.

Ha så på 1 dl kyllingkraft og 1 dl kokosmelk og 2 ss tørka knust steinsopp. La dette koke litt inn. Ca 10-15 min.

Sett på pastavatnet og kok pastaen.

Ha så 2 ss raspa parmesan i sausen, 1 ts limesaft, 1/2 ts sukker og smak til med salt.

Legg opp pasta, kylling med steinsopp. Ha over raust med koriander og parmesan 🙌

1.

Kyllingpasta

Denne pastaretten har ein utruleg spenstig og smaksrik saus. Krydder og krafta av kyllingen i kombinasjon med steinsopp og parmesan vert magisk ✨

#Enkel #Lunsj #Hovedrett

Enkel

Vanskelighetsgrad

20 min

Aktiv

10 min

Passiv

30 min

Total

Monika

Monika

Se profil i appen

Ingredienser

3 stykk Sjarlottløk

2 spiseskje Olivenolje

1 spiseskje Kvitvinseddik

1 fedd Kvitløk

1 spiseskje Smør

1 spiseskje Paprikapulver

1 spiseskje Ingefærfulver

1 teskje Karri

1/2 teskje Grovkverna pepper

4 stykk Utbeina kyllinglår

1 dl Kyllingkraft

1 dl Kokosmelk

1 dl Tørka steinsopp

2 spiseskje Raspa parmesan

1 teskje Limesaft

1/2 teskje Sukker

1 pakke Pasta

1 stykk Koriander

4 posjoner

bottom of page