top of page

Slik gjør du

Bland vann og yoghurt i en bolle. Rør inn gjær. Tilsett det tørre og elt deigen godt. Hev i ca 30 min. Del deigen i 12 emner og rull ut til rundstykker. Plasser rundstykkene ganske tett i ei form. La de etterheve i ca 30 min. Pensle med egg. Man kan gjerne strø på f.eks solsikkekjerner, havregryn, sesamfrø.
Stek på 200 g i 20 min.

1.

Avkjøl og nyyyt. Godt med pålegg på, eller sammen med suppe.

2.

Saftige speltbryterundstykker med gresk yoghurt

Saftige bryterundstykker bakt med speltmel og gresk yoghurt. youghurten gir saftigheten og tilfører ekstra protein i rundstykkene.

#Enkel #Frokost #Lunsj #Kveldsmat #Barnvennlig #Familie #Vektreduksjon #Trening og fitness #Diabetes #Glutenfri #Egg #Melk #Korn #Rundstykke

Enkel

Vanskelighetsgrad

30 min

Aktiv

1 t

Passiv

1 t 30 min

Total

monso

monso

Se profil i appen

Ingredienser

300 g Sammalt speltmel

300 g Siktet speltmel

160 g Gresk yoghurt naturell

3.5 dl Lunka vann

0.5 pakke Tørrgjær

1 teskje Salt

1 dl Solsikkekjerner

12 posjoner

bottom of page