top of page
![](https://firebasestorage.googleapis.com/v0/b/foodit-965b3.appspot.com/o/recipePictures%2Fe15680db-1d1c-4f8c-a167-c308780c0759-1654616044973.jpg?alt=media)
Slik gjør du
1. Sett på dagens kjøkken-soundtrack
1.
2. Skjær løk i tynne strimler. Se sidene i konfirmasjonsbibelen for ønska tykkelse
2.
3. Steik løken i olja så lenge du gidde. Jo lengre jo bedre. Ha i litt rødvin og brunt sukker for speeda opp karamellisering
3.
4. Ha soppen i pannå med ei god klypa salt. La dette steike mens du skjære opp baguetten og smøre på chili-majo. Sett baguetten i ovnen
4.
5. Når baguettene e ferdige kan du begynne å steike biffen. Steik te ønska grad av gjennomsteking(?), la hvile i någen minutter før du skjære an i strimler
5.
6. Sett sammen ditt nydelige skaperverk og se kolesterolet skyta te himmels
6.
Bedre biffsandwich
Comfort food av rang
#Enkel #Lunsj #Hovedrett #Kveldsmat #Gourmet #Kjøtt
Enkel
Vanskelighetsgrad
45 min
Aktiv
Passiv
45 min
Total
![PetterW](https://firebasestorage.googleapis.com/v0/b/foodit-965b3.appspot.com/o/profilePictures%2Fd72e9c0d-e67b-4451-a6f0-fe276c1f61b8-1653470852960.jpg?alt=media)
PetterW
Se profil i appen
Ingredienser
2 stk Entrecote
Sopp etter smak
Løk etter smak
Majones etter smak
Sriracha etter smak
1 stk Baguette
2 posjoner
bottom of page