top of page

Slik gjør du

1. Sett på dagens kjøkken-soundtrack

1.

2. Skjær løk i tynne strimler. Se sidene i konfirmasjonsbibelen for ønska tykkelse

2.

3. Steik løken i olja så lenge du gidde. Jo lengre jo bedre. Ha i litt rødvin og brunt sukker for speeda opp karamellisering

3.

4. Ha soppen i pannå med ei god klypa salt. La dette steike mens du skjære opp baguetten og smøre på chili-majo. Sett baguetten i ovnen

4.

5. Når baguettene e ferdige kan du begynne å steike biffen. Steik te ønska grad av gjennomsteking(?), la hvile i någen minutter før du skjære an i strimler

5.

6. Sett sammen ditt nydelige skaperverk og se kolesterolet skyta te himmels

6.

Bedre biffsandwich

Comfort food av rang

#Enkel #Lunsj #Hovedrett #Kveldsmat #Gourmet #Kjøtt

Enkel

Vanskelighetsgrad

45 min

Aktiv

Passiv

45 min

Total

PetterW

PetterW

Se profil i appen

Ingredienser

2 stk Entrecote

Sopp etter smak

Løk etter smak

Majones etter smak

Sriracha etter smak

1 stk Baguette

2 posjoner

bottom of page