top of page

Slik gjør du

steik kyllinglår i olje til de e ferdige. Eg tok kje tiå å det må ikkje du gjør heller. Bli kjent med kyllingen :)

1.

Når lårå e ferdige går me videre te saus. Rødløk og hvitløk blir kjent med kverandre i et bad av olivenolja før du introdusere en dæsj tomatpurë.

2.

Nå ska tomatene te pers. Først sherry-varianten og så den krossade. La sherryene mykna før du hive oppi de knuste

3.

Når denne blandingen har kokt ner (gjerne med et laubærblad og litt vin hvis du føle deg vågal) så har du oppi fløte.

4.

Rør godt i sausen og legg lårene i sausen. La alt dette stå på lav varme mens du koke ris på den måten du like best

5.

Enjoy😎

6.

Kylling med ris i tomat- og fløtesaus

Ein sommerferie og ein mastergrad seinere e me tebake med en ny sesong av Camp KULINAris, nå filma foran et live publikum på nygårdshøyden

Bli med i første episode, der eg takle det som fort kan bli en rett man vil ha på hurtigtasten!

#Enkel #Hovedrett #Gryterett #Kjøtt

Enkel

Vanskelighetsgrad

25 min

Aktiv

45 min

Passiv

1 t 10 min

Total

PetterW

PetterW

Se profil i appen

Ingredienser

4 stk Kyllinglår

1 boks Knuste tomater

3 dl Matfløte

Ris etter smak

0.5 stk Rødløk

Sherrytomat etter smak

Tomatpure etter smak

2 posjoner

bottom of page