top of page

Slik gjør du

1. Dagens kjøkkensoundtrack

1.

2. Pastadeig

1 egg pr. 100 gram med mel. Salt og olje etter smak. Pisk sammen eggene før du blander inn litt og litt mel. Når en røff deig danne seg knar du den med hendene i ca. 10 minutter. Sett deigen til å hvile i 30-40 min

2.

3. Steik spinat på høy varme til den krymper. Finhakk og bland med ricotta. Vend inn finhakkedde soltørka tomater. Krydre med salt og pepper

3.

4. Svett sjalottløk og hvitløk i steigepannå. Ha i de forskjellige eddikene og et halvt finhakka eple. Dekk med halvparten av vannet og spe på itte kvert så det koke av

4.

5. Rull ut pastadeig på det vis som gjør deg mest lykkelig før du legge på porsjoner med ricotta-fyllet og trykk ut pastaputene med et glass eller aent sirkulært redskap du har for hånden

5.

6. Kok raviolien i 4/5 minutter. Mens den koke skjære du opp tynne epleskiver som du legge i ei skål. Legg oppi den ferdigkokte raviolien og hell vinaigretten (hvis man kan kalla det det??) over det heile. Strø granateplefrø øve te slutt så det ser litt kult ut😎

6.

Ravioli i eplevinaigrette

Et desperat forsøk på å gjenskapa retten eg spiste på en restaurant i Budapest i januar 2017 resultere i min kanskje minst visuelt appellerende kreasjon til dags dato. En solid 5/10 på smak, men eg e hvertfall en erfaring rikere

#Middels #Hovedrett #Pasta #Grønnsaker

Enkel

Vanskelighetsgrad

1 t 20 min

Aktiv

Passiv

1 t 20 min

Total

PetterW

PetterW

Se profil i appen

Ingredienser

2 stk Egg

200 g Mel

Salt etter smak

Olivenolje etter smak

Salt etter smak

Pepper etter smak

2 spiseskje Hvitvinseddik

1 teskje Eplesidereddik

1 liter Vann

2 posjoner

bottom of page