top of page

Slik gjør du

1. Åpne valgfri nettleser og søk «risotto recipe»

1.

2. Riv deg i håret øve at måleenheter står i cups og ounces

2.

3. Ta det på øyemål (så lenge kraft-te-ris-ratio e i balanse går det fint te slutt)

3.

4. Følg den oppskriften du fant i steg 1, men steik alle grønnsaker og lignende før du har risen i pannå

4.

5. Rør kontinuerlig mens du har i kraft/buljong

5.

6. Ha oppi resten av smør og kor enn mye parmesan du trenge for å ver lykkelig

6.

7. Innse at du har lagt for mye, men det går fint

7.

Sopprisotto med asparges

Nesten som julegrøt, bare med sopp, parmesan og buljong

#Enkel #Hovedrett

Enkel

Vanskelighetsgrad

1 t

Aktiv

Passiv

1 t

Total

PetterW

PetterW

Se profil i appen

Ingredienser

Ris etter smak

Sopp etter smak

1 bunt Asparges

Parmesan etter smak

5 spiseskje Smør

2 posjoner

bottom of page