top of page
Slik gjør du
Bland alle tørre ingredienser i en bakebolle.
1.
Rør sammen egg, lunkent vann og smeltet smør.
2.
Bland vått og tørt sammen. Elt i 5-10 minutter.
3.
Hev i 1-1.5 time.
4.
Ha deigen ut på en lett melet overflate. Del deigen i like store deler. Jeg liker å bruke en vekt å lage emner på 60-80 gram. Rull emnene ut til tykke pølser og klem/dra de flate slik at de får formen til et pølsebrød. Legg med avstand på et stekebrett med bakepapir.
5.
Etterhev i 30 minutter.
6.
Forvarm ovnen på 200 grader.
7.
Pensle pølsebrødene lett med vann. Dryss over sesamfrø. Stek midt i ovnen i 10-15 minutter.
8.
Avkjøl på rist.
9.
Nyt!
10.
Hjemmelagde Pølsebrød (8-10 stk)
Pølsebrød til grillfesten, barnebursdagen eller helt vanlig middag!
#Enkel #Hovedrett #Prisbevisst
Enkel
Vanskelighetsgrad
20 min
Aktiv
1 t 30 min
Passiv
1 t 50 min
Total
PlatingByPia
Se profil i appen
Ingredienser
450 gram Mel
1/2 pakke Gjær
1 spiseskje Smeltet smør
2.5 dl Vann
1 stykk Egg
1 spiseskje Brunt sukker
2 spiseskje Sesamfrø
8 posjoner
bottom of page