top of page

Slik gjør du

Start med å blande olje, finhakket/presset hvitløk, limesaft og krydder i en skål.

1.

Rens indrefileten og ha den i en plastpose. Hell marinaden fra forrige steg i posen og knyt igjen. Rist godt så hele kjøttstykket får marinade på seg og legg til marinering i kjøleskapet i minst 30 minutter.

2.

Forvarm ovnen til 220 grader.

3.

Vask potetene og tørk dem lett. Ha de i en plastpose sammen med olje og salt. Rist godt så alle potetene får litt olje på seg.

4.

Legg potetene i en ildfastform, sammen med hele hvitløk og et par rosmarinkvister. Hold gjerne av et par kvister til pynt senere.

5.

Sett potetene midt i ovnen i ca 30 minutter. De skal ha fått et sprøtt og gylent skall, men være myke inni.

6.

Grill eller stek indrefileten. Bruk et termometer for å få den perfekt. En kjernetemp på 66-68 grader gir deg litt rosafarge og en kjernetemp på 68-70 grader er helt gjennomstekt.

7.

Pynt med litt rosmarin kvister og server gjerne med en grønn salag til.

8.

Nyt!

9.

Marinert kobra med småpoteter

Et godt stykke marinert indrefilet av svin servert med skikkelig gode ovnsbakte småpoteter passer perfekt til grillfesten eller søndagsmiddagen!

#Enkel #Hovedrett

Enkel

Vanskelighetsgrad

40 min

Aktiv

30 min

Passiv

1 t 10 min

Total

PlatingByPia

PlatingByPia

Se profil i appen

Ingredienser

800 gram Indrefilet av svin

1 dl Olje

2 fedd Hvitløk

1 spiseskje Limesaft

2 teskje Chilipulver

2 teskje Paprikapulver

1/4 teskje Oregano

1/4 teskje Rosmarin

700 gram Småpoteter

5 stykk Rosmarin kvist

3 spiseskje Olje

1 spiseskje Flaksalt

6 fedd Hvitløk

4 posjoner

bottom of page