top of page

Slik gjør du

Alle ingredienser:

1.

Smuldre smørret i melet. Chreme fraiche og salt tilsettes.

2.

La deigen hvile ca 1/2 time i kjøleskapet

3.

Kjevle ut deigen på et lett meldrysset bord.

4.

Kle en terteform ca 24 cm med deigen, litt oppover kanten. Legg aluminiumsfolie rundt kanten for å holde deigen oppe. Bak bunden i 10 min v 180 grader varmluft.

5.

Champignon skjæres i skiver.
Egg , fløte, salt, pepper og ost blandes sammen

6.

De hakkede Champignonger legges i den forbakte bunden og egg-/ostemassen helles over.
Bakes ved 180 grader i ca 30 min.

7.

Pynt med litt persille og server med Creme fraiche.

8.

80-talls Champignonquiche

Fyll av Champignon

#Enkel #Lunsj #Hovedrett #Travel hverdag #Glutenfri #Egg #Melk

Enkel

Vanskelighetsgrad

30 min

Aktiv

40 min

Passiv

1 t 10 min

Total

Siw

Siw

Se profil i appen

Ingredienser

100 gram Smør

150 gram Hvetemel

3 spiseskje Creme fraiche/rømme

0.5 teskje Salt

250 gram Champignon

3 stykk Egg

2.5 dl Fløte

0.5 teskje Salt

100 gram Mellomlagret ost

0 0 Grovt kvernet pepper

4 posjoner

bottom of page