top of page
![](https://firebasestorage.googleapis.com/v0/b/foodit-965b3.appspot.com/o/recipePictures%2F48ee6756-a277-45a5-8a08-88b63c52b0af-1676234249119.jpg?alt=media)
Slik gjør du
Ingredienser:
1.
Skjær gulrøtter i tynne staver, porre i tynne ringer og hakk chilien i små stykket. Ta bønnene ut av fryseren.
2.
Legg grønnsakene i en smurt ildfast form.
Hell over litt olje.
3.
Dryss salt på fisken og smør dem med et godt lag med pesto.
4.
Legg fisken på grønnsakene og bak i ovnen ved 200 grader i ca 30 min.
Samtidig hakkes potet, jordskokker, persillerot og pastinakk. Dampes møre. Mos rotgrønnsakene med fløte og smør. Smak til med salt og pepper.
5.
Kok opp ca 1 dl vann. Pisk i smør og ha i hakket persille.
Server fisken med grønnsaker, rotmos og persillesaus.
Velbekomme!
6.
Bakt torsk servert med rotmos.
Lettlaget og velsmakende ovnsbakt torsk ( kan også bruke anne hvit fisk), penslet med pesto og servert med rotmos
og persillesaus.
#Enkel #Hovedrett #Familie #Fisk #Tradisjonell #Fisk og sjømat #Grønnsaker #Nordisk
Enkel
Vanskelighetsgrad
20 min
Aktiv
30 min
Passiv
50 min
Total
![Siw](https://firebasestorage.googleapis.com/v0/b/foodit-965b3.appspot.com/o/profilePictures%2F008c6c75-c7d1-4d2f-95c7-32bf0ba26209-1647763205367.jpg?alt=media)
Siw
Se profil i appen
Ingredienser
300 g Torskefilet, fersk
Pesto, grønn etter smak
4 stk Gulrøtter
250 g Bønner, frosne
1 stk Porre
1 stk Chili
Salt etter smak
Olje etter smak
Salt, maldon etter smak
Pepper, friskkvernet etter smak
4 posjoner
bottom of page