top of page
Slik gjør du
Ingredienser:
1.
Skjær gulrøtter i tynne staver, porre i tynne ringer og hakk chilien i små stykket. Ta bønnene ut av fryseren.
2.
Legg grønnsakene i en smurt ildfast form.
Hell over litt olje.
3.
Dryss salt på fisken og smør dem med et godt lag med pesto.
4.
Legg fisken på grønnsakene og bak i ovnen ved 200 grader i ca 30 min.
Samtidig hakkes potet, jordskokker, persillerot og pastinakk. Dampes møre. Mos rotgrønnsakene med fløte og smør. Smak til med salt og pepper.
5.
Kok opp ca 1 dl vann. Pisk i smør og ha i hakket persille.
Server fisken med grønnsaker, rotmos og persillesaus.
Velbekomme!
6.
Bakt torsk servert med rotmos.
Lettlaget og velsmakende ovnsbakt torsk ( kan også bruke anne hvit fisk), penslet med pesto og servert med rotmos
og persillesaus.
#Enkel #Hovedrett #Familie #Fisk #Tradisjonell #Fisk og sjømat #Grønnsaker #Nordisk
Enkel
Vanskelighetsgrad
20 min
Aktiv
30 min
Passiv
50 min
Total
Siw
Se profil i appen
Ingredienser
300 g Torskefilet, fersk
Pesto, grønn etter smak
4 stk Gulrøtter
250 g Bønner, frosne
1 stk Porre
1 stk Chili
Salt etter smak
Olje etter smak
Salt, maldon etter smak
Pepper, friskkvernet etter smak
4 posjoner
bottom of page