top of page
Slik gjør du
Ingredienser:
1.
Hakk dill, oregano og spinat fint
2.
Ha urtene og oljen i en bolle.
3.
Mos blandingen godt med en stavmixer
4.
Sil blandingen over i en gryte
5.
Varm opp til ca 60 grader. Pass på; de siste gradene kommer fort !!
La oljen trekk ca 12 timer
6.
Hell oljen over på flasker. Oppbevar mørkt
7.
Velbekomme!!
8.
Dillolje med oregano og spinat
Lett å lage, velsmakende og kan brukes til salater og til å dyppe brød i.
#Enkel #Snacks #Dressing
Enkel
Vanskelighetsgrad
25 min
Aktiv
12 t
Passiv
12 t 25 min
Total
Siw
Se profil i appen
Ingredienser
50 g Dill, frisk
15 g Oregano
15 g Spinat
5 dl Olje, nøytral
15 posjoner
bottom of page