top of page
![](https://firebasestorage.googleapis.com/v0/b/foodit-965b3.appspot.com/o/recipePictures%2Fc696f290-1641-43e6-bea3-3e699d3d0fd4-1685882299859.jpg?alt=media)
Slik gjør du
Ingredienser:
1.
Hakk dill, oregano og spinat fint
2.
Ha urtene og oljen i en bolle.
3.
Mos blandingen godt med en stavmixer
4.
Sil blandingen over i en gryte
5.
Varm opp til ca 60 grader. Pass på; de siste gradene kommer fort !!
La oljen trekk ca 12 timer
6.
Hell oljen over på flasker. Oppbevar mørkt
7.
Velbekomme!!
8.
Dillolje med oregano og spinat
Lett å lage, velsmakende og kan brukes til salater og til å dyppe brød i.
#Enkel #Snacks #Dressing
Enkel
Vanskelighetsgrad
25 min
Aktiv
12 t
Passiv
12 t 25 min
Total
![Siw](https://firebasestorage.googleapis.com/v0/b/foodit-965b3.appspot.com/o/profilePictures%2F008c6c75-c7d1-4d2f-95c7-32bf0ba26209-1647763205367.jpg?alt=media)
Siw
Se profil i appen
Ingredienser
50 g Dill, frisk
15 g Oregano
15 g Spinat
5 dl Olje, nøytral
15 posjoner
bottom of page