top of page

Slik gjør du

Ingredienser:

1.

Hakk dill, oregano og spinat fint

2.

Ha urtene og oljen i en bolle.

3.

Mos blandingen godt med en stavmixer

4.

Sil blandingen over i en gryte

5.

Varm opp til ca 60 grader. Pass på; de siste gradene kommer fort !!
La oljen trekk ca 12 timer

6.

Hell oljen over på flasker. Oppbevar mørkt

7.

Velbekomme!!

8.

Dillolje med oregano og spinat

Lett å lage, velsmakende og kan brukes til salater og til å dyppe brød i.

#Enkel #Snacks #Dressing

Enkel

Vanskelighetsgrad

25 min

Aktiv

12 t

Passiv

12 t 25 min

Total

Siw

Siw

Se profil i appen

Ingredienser

50 g Dill, frisk

15 g Oregano

15 g Spinat

5 dl Olje, nøytral

15 posjoner

bottom of page