top of page

Slik gjør du

Deig: ingredienser

1.

Smuldre smøret i melet

2.

Tilsett revet parmesan, revet cheddar og vann.
Bland hurtig deigen sammen.

3.

La deigen hvile i kjøkeskapet i 20-30 min

4.

Fyld: ingredienser

5.

Hakk løken og la den surre blank i halvparten av smøret.

6.

Riv gulerøttene og la dem surre lett til de blir gyldne i resten av smøret.

7.

Hakk krydderurtene

8.

Ha krydderurtene i blandingen.

9.

Hell fløten i blandingen under omrøring

10.

Kok fyldet godt igjennom til det tykner og smak til med salt og pepper.

11.

Smør en terteform og hell fyldet i

12.

Ta deigen ut av kjøleskapet og rull den ut i en størrelse som passer til formen. Legg deigen som et låkk over fyllet. Prikk luftehuller i deigen. Bak i 30 min ved 200 gr.

13.

Gulrotsterte

Smaker godt både som selvstendig rett eller som tilbehør. Er også god servert kald med creme fraiche og et godt glass tørr hvitvin.
Velbekomme!

#Enkel #Lunsj #Hovedrett #Glutenfri #Melk #Grønnsaksrett

Enkel

Vanskelighetsgrad

40 min

Aktiv

30 min

Passiv

1 t 10 min

Total

Siw

Siw

Se profil i appen

Ingredienser

50 g Smør

100 g Hvetemel

60 g Parmesan, revet

60 g Cheddar, revet

0.5 teskje Salt, Maldon

1 spiseskje Vann, kaldt

2 teskje Timian, frisk hakket

2 teskje Salvie, frisk hakket

1 teskje Salt,Maldon

Pepper, friskkvernet etter smak

4 posjoner

bottom of page