top of page
Slik gjør du
Ingredienser til Fetakrem og Jordbærsalsa!
1.
Sett ovnen på 180 gr varmluft. Legg gresskarkjernene på bakepapir og hell over olje så kjernene er nogenlunde dekket. Nb: De skal ikke flyte i olje. Strø over Maldonsalt.
Bakes i ca 7 min! Avkjøl.
2.
Bland fetaost og yoghurt med en stavmixer til en jevn, tykk krem. Smak til med salt og pepper.
3.
Skrell agurken, skjær den på langs og fjern kjernene. Skjæres i små terninger. Del jordbærene i mindre viter.
4.
Bland jordbær og agurk
5.
Bland avkjølte gresskarkjerner med de hakkede jordbær og agurk.
Pass på å få med oljen og saltet som gresskarkjernene er bakt sammen med. Smak til med pepper. Evt mere salt
6.
Legg en god posjon av jordbær-/ agurk-/ gresskar- blandingen på en posjonstallerken. Topp med fetakremen.
7.
Her servert med mine langtidsstekte kyllingelår.
Velbekomme!
8.
Jordbærsalsa med fetakrem
Sommerlig og friskt tilbehør til kylling, grillmat osv.
Nu er det jordbærsesong!
Morsomt og deilig sommerlig å bruke friske jordbær til noe annet enn syltetøy og saft!
#Enkel #Lunsj #Hovedrett #Barnvennlig #Travel hverdag #Familie #Vegetar #Melk #Salat #Siderett #Sommer
Enkel
Vanskelighetsgrad
10 min
Aktiv
5 min
Passiv
15 min
Total
Siw
Se profil i appen
Ingredienser
150 g Fetaost
1 dl Youghurt naturell, gresk
2.5 spiseskje Olivenolje, extra virgin
Salt, maldon etter smak
Sort pepper, friskkvernet etter smak
Olivenolje etter smak
Sort pepper, friskkvernet etter smak
4 posjoner
bottom of page