top of page

Slik gjør du
Ingredienser
1.
Snitt i toppen av tomatene. Dypp dem i kokende vann i ca 25 sek. Dypp dem med det samme i iskaldt vann så skallet løsner. Fjern skallet og hakk tomatene
2.
Hakk løkene og la dem surre blank i ca 5-6 min
3.
Hakk den røde paprikaen og ha den i løken.
4.
Hakk den gule paprikaen og ha den i blandingen.
La blandingen surre i ca 5 min. Må ikke steke.
5.
Hakk aubeginen og la den surre i olje til den får litt farge. Ha den i løk/paprika blandingen
6.
Hakk squashene i små tern og surr dem litt i olje. Ha dem over i blandingen.
7.
Tilsett de hakkede tomater.
8.
Tilsett laurbærblade, timian, rosmarin og hvitløk.
9.
Tilsett tomatpure. Sett på låkk og la blandingen surre i ca 25 min.
10.
Pynt med hakket persille ved servering
11.
Klassisk fransk Ratatouille
I den franske tradisjonelle oppskriften blir hver ingrediens surret for seg selv. Deretter blir alt blandet.
#Middels #Lunsj #Hovedrett #Tradisjonell #Grønnsaksrett #Fransk
Enkel
Vanskelighetsgrad
1 t
Aktiv
25 min
Passiv
1 t 25 min
Total

Siw
Se profil i appen
Ingredienser
4 spiseskje Olivenolje
4 stk Tomater, modne bifftomater
4 stk Løk, sjalotte
1 stk Paprika, rød
1 stk Paprika, gul
1 stk Aubegine
2 stk Squash
2 spiseskje Tomatpure
Rosmarin, frisk etter smak
Timian, frisk etter smak
2 stk Laubærblad
2 fedd Hvitløk, knust
1 spiseskje Persille
4 posjoner
bottom of page