top of page

Slik gjør du
Ingredienser: Tørk fisken og del den i passe stykker.
Her bruker jeg en blanding av torsk og lange.
1.
Visp eggen sammen og dypp fiskepinnene i eggeblandingen.
2.
Bland parmesan, linfrø, sesamfrø, salt og pepper.
Vend fiskepinnene, som er dyppet i eggeblandingen i parmesan-/frøblandingen.
3.
Stek fiskepinnene i rikelig smør så paneringen blir sprø og får brunlig farge.
Jeg steker ved høy varme i ca 4 min på hver side.
4.
Hakk og bland kål, porre, gulerøtter og sylteagurk.
Bland ingrediensene til dressingen.
Bland alt i en salatbolle.
5.
Server fiskepinnene med Coleslaw og aioli.
Jeg anbefaler aioli oppskriften til «Psyktgodt»
hvor hvitløkene blir bakt i ovnen. Dette gir en bedre og mer avrundet hvitløkssmak. Oppskriften finnes på Kulina.
Velbekomme
6.
Lavkarbo fiskepinner med coleslaw og aioli
Sunn, god og lettlaget middagsrett.
Oppskriften på Aioli finner du på Kulina under «Psyktgodt»
#Enkel #Hovedrett #Barnvennlig #Familie #Lavkarbo #Lavfett #Egg #Fisk #Fisk og sjømat #Grønnsaker #Nordisk
Enkel
Vanskelighetsgrad
25 min
Aktiv
Passiv
25 min
Total

Siw
Se profil i appen
Ingredienser
1.5 stk Kålhode
1 stk Porre, finhakket
2 stk Gulerøtter, revet
2 spiseskje Sylteagurk, finhakket
1 dl Majonaise
1 dl Creme fraiche
1 spiseskje Sennep, Dijon
1 spiseskje Sitronsaft
Salt, Maldon etter smak
Pepper, friskkvernet etter smak
4 posjoner
bottom of page