top of page

Slik gjør du

Ingredienser:

1.

Bland Creme fraiche og majonnaise i en skål. Smak til med karry da der finnes mange forskjellige slags.
Smak til med sennep, sitronsaft, salt og pepper.

2.

Tørk asiene i kjøkkenpapir og hakk dem i små stykker.
Ha dem i blandingen.

3.

Hakk eplene og ha dem i blandingen.

4.

Hakk walnøttene og ha dem i blandingen.

5.

Pynt med persille.
Velbekomme!!

6.

Min danske svigermors fantastiske karrysalat.

Smaker godt på dansk rugbrød; alene, på røkt laks eller sild.
Vinforslag: Til karrysalaten fungerer hvitvin best- helst med litt sødme. Jeg har her valgt Gewurztraminer med kryddrede aromaer.
Alternativt i forhold til den røkte laksen vil en fet, fatlagret Chardonney være perfekt.

#Enkel #Lunsj #Kveldsmat #Barnvennlig #Familie #Egg #Melk #Tradisjonell #Nordisk

Enkel

Vanskelighetsgrad

15 min

Aktiv

Passiv

15 min

Total

Siw

Siw

Se profil i appen

Ingredienser

300 g Creme fraiche 40%

150 g Majonnaise

2 spiseskje Karry

4 stk Egg

1 stk Eple, syrlig

150 g Asier, syltede

0.5 teskje Sennep

Salt etter smak

Friskkvernet pepper etter smak

50 g Walnøtter

Sitrosaft etter smak

4 posjoner

bottom of page