top of page

Slik gjør du

Finn frem ingrediensene. Paprika eller Fennikel hvis man ønsker det.

1.

Skjær auberginen og tomatene i tynne skiver. Hakk de andre ingrediensene.
Paprika og Fennikel hvis ønskelig.

2.

Riv osten grovt på rivjern.

3.

Svits aubergineskivene, ved svak varme, i olje på begge sider til de er gjennomtrukket. De må ikke brunes. Det kan virke som veldig mye olje, men dette er det eneste fettstoffet i retten. Legg aubergineskivene på kjøkkenrull for å fjerne overflødig olje.

4.

Legg squash, løk og evt paprika eller fennikel, i bunnen av en ildfastform. Ha på salt og pepper.

5.

Legg på tomatskivene, tett i tett. Ha på salt og pepper

6.

Legg de svitsede aubergineskivene tett i tett oppå tomatene og dryss på osten tett i tett

7.

Stek ved 175 grader i 45 min.

8.

Ratatouille, stekt i ovnen.

Kan serveres som tilbehør til f.eks kylling og fisk.
Også god som selvstendig rett med godt brød til!

#Enkel #Lunsj #Hovedrett #Travel hverdag

Enkel

Vanskelighetsgrad

25 min

Aktiv

45 min

Passiv

1 t 10 min

Total

Siw

Siw

Se profil i appen

Ingredienser

1 stykk Squash

1 stykk Aubergine

1 stykk Purreløk

0 0 Paprika, rød eller gul

4 stykk Bifftomater

0 0 Fennikel

0 0 Ost, gul Norwegia

0 0 Parmesan

0 0 Salt, Maldon

0 0 Pepper, friskkvernet

0 0 Olje til steking.

4 posjoner

bottom of page