top of page
![](https://firebasestorage.googleapis.com/v0/b/foodit-965b3.appspot.com/o/recipePictures%2Fa7d2b8cd-6c0b-4b87-87c9-91704dcb8fbe-1649503039939.jpg?alt=media)
Slik gjør du
Ingredienser
1.
Kom kremfløten, mørk og hvit sjokolade i en gryte og varm forsiktig opp til sjokoladen er smeltet.
NB: Må ikke koke!!
Still blandingen i kjøleskapet til neste dag eller i fryseren i ca en time. Må ikke fryse
2.
Pisk sjokoladeblandingen kraftig til en fast krem.
3.
Fyll sjokoladekremen i en sprøytepose og sett små topper av kremen på makronene. Jeg bruker små makroner på ca 4 cm. Akkurat til en «munnfull».
Sett kakene i fryseren
4.
Ta noen få kaker ut av fryseren av gangen. Da holder sjokoladekremen fasongen. Smelt sjokoladen over vannbad. Dypp sjokolademakronene hurtig ned i den smeltede sjokoladen så kremen blir dekket.
5.
La dem avkjøle og oppbevar i kjøleskapet
6.
Sarah Bernhardt
En liten himmelriks-munnfull !
Lager dem kun til høytider og selskap.
Min danske svigermor som var konditor jukset med kjøpte makronbunder. Derfor gjør jeg også det. Små lette og sprøde bunder.
#Middels #Dessert #Barnvennlig #Familie #Egg #Melk #Kake #Jul #Påske #Bursdag #17. mai
Middels
Vanskelighetsgrad
30 min
Aktiv
12 t
Passiv
12 t 30 min
Total
![Siw](https://firebasestorage.googleapis.com/v0/b/foodit-965b3.appspot.com/o/profilePictures%2F008c6c75-c7d1-4d2f-95c7-32bf0ba26209-1647763205367.jpg?alt=media)
Siw
Se profil i appen
Ingredienser
20 stk Makroner, diameter 4 cm
0.5 liter Kremfløte
200 g Mørk sjokolade, Valrona 66%
100 g Lys sjokolade, Valrona 40%
200 g Mørk sjokolade, 66 %
4 posjoner
bottom of page